Telefoondienst

Wist u dat meer dan 40% van alle voicemails nooit wordt ingesproken? Met het inzetten van onze flexibele telefoonteam borgt u de kwaliteit van telefoon aanname en uw bereikbaarheid.

Wij nemen alleen uw telefoon aan wanneer het u niet uitkomt. Heeft u al een telefonist / receptionist? Dan fungeren wij als overflow of bijvoorbeeld tijdens vakantieperiode / ziekte en afwezigheid. Heeft u een kleine onderneming? Dan nemen wij de telefoon aan wanneer u deze zelf niet kunt beantwoorden. Flexibele service is bij ons een standaard.

Vergroot eenvoudig uw personeelstevredenheid

Vaak is het aannemen van de telefoon een extra taak voor uw personeel. Door deze extra taak uit te besteden zal uw personeel met meer focus werken. Heeft u een telefonist / secretaresse in dienst? Geen zorgen want wij zijn de flexibele schil die uw gewaardeerde telefonist / secretaresse ondersteunt in het afhandelen van telefoontjes op drukke momenten en bij afwezigheid.

Gespreksbundels én geen opzegtermijn

Bij Bofa Telefoondienst werken wij met gespreksbundels. Als bedrijfseigenaar weet u hierdoor wat onze dienst per maand ongeveer kost. Uiteraard start u altijd 1 maand gratis en vrijblijvend. In deze periode ontdekken wij hoeveel gesprekken wij gemiddeld per maand voor u zullen aannemen. Na de maand proefperiode zit u nergens aan vast. Wij komen met een advies welke service het beste bij uw bedrijf past.

Opschalen, afschalen of stoppen?

Omdat de markt verandert, zullen ook uw inkomende gesprekken fluctueren. Ontvangt u ineens minder of juist meer gesprekken. Geen probleem. Wij zullen kosteloos de bundels opschalen of juist afschalen zodat u nooit teveel betaald. Heeft u geen behoefte meer aan onze telefoondienst? Dan kunt u onze dienst eenvoudig en zonder opzegtermijn stopzetten. Ook hierin laten wij zien dat u zelf de regie behoudt over onze telefonische ondersteuning.

Uw telefonist(e) op afstand

1 maand gratis uitproberen

Eenvoudig op- & afschalen zonder kosten

Geen opzegtermijn

U bepaalt zelf wanneer u doorschakelt

Hogere klant- en personeelstevredenheid

Getrainde telefonisten voor alle gesprekssituaties

Gespreksbundels voor zekerheid in kosten

Wij helpen u met het opzetten van uw script

Dinph
Telefonist Dinph

Nummer doorschakelen

Een nummer doorschakelen is niet moeilijk. Maar kunt u altijd een telefoonnummer doorschakelen naar de juiste persoon? Wij maken het mogelijk dat u niet altijd zelf de telefoon hoeft op te nemen. Onze dienst schept rust en ruimte. U kunt zich richten op werkzaamheden die aandacht behoeven, terwijl wij uw klanten vriendelijk en professioneel te woord staan.

Uw flexibele team

Wij stellen onze hardwerkende telefonisten graag aan u voor. Zij zijn straks tenslotte de stem van uw bedrijf. Uiteraard kunt u ons ook gewoon zelf bellen. Zo ervaart u direct hoe wij de telefoon aannemen.

Welke type bedrijven kozen reeds voor Bofa Telefoondienst?

Met ondertussen meer dan 20 jaar ervaring zijn wij dé ervaren telefoondienst in de Nederlandse markt. Wij bedienen een breed scala aan type bedrijven denk aan: Fysiotherapeuten, Advocaten, Makelaars, Loodgieters, Kappers, Webshops, Horeca, Marketing & ICT bedrijven, maar onze flexibele telefoondienst wordt ook vaak ingezet als achtervang voor een eigen receptionist of telefonist.