Horeca Telefoondienst

Als horecaondernemer heeft u 1 focus het in de watten leggen van uw gasten. Echter hoe kunt u dit garanderen als uw telefoon steeds overgaat. Uw bezoekers in het restaurant horen die telefoon ook over gaan én wat te denken van de bellende gasten die wellicht geen gehoor krijgen of lang moeten wachten. Daar brengt Bofa Telefoondienst verandering in met de telefoondienst voor horeca

Wij reserveren in uw systeem

Lang niet alle restaurants werken met een website waar je kunt reserveren. Wel zien wij bij onze horecaklanten dat er in bijvoorbeeld Google Agenda of via een andere online tool bijgehouden wordt welke reserveringen er zijn. Onze ervaren agendabeheerders kunnen na een korte training eenvoudig én uw gesprekken aannemen én de reserveringen in uw online systeem verwerken. Wel zo eenvoudig voor u.

Meer tafels bezet

Bemerkt u dat er eigenlijk vaak tafels niet bezet zijn? Door de optimale bereikbaarheid via de telefoon te garanderen via onze telefoondienst horeca weet u zeker dat u geen bellende gasten misloopt! De tafels zullen beter bezet zijn en uw omzet wordt eenvoudig hoger.

Uw personeel is meer tevreden

Het is al lastig genoeg om aan personeel te komen. Door onze telefoondienst voor horeca in te zetten zorgen wij dat uw personeel bezig kan zijn met de gasten in uw restaurant. Geen extra taken die het werk drukker en stressvoller maken, maar betekenisvol werk en focus voor meer tevredenheid onder uw personeel.

Diverse horeca ondernemers gingen u voor

Er zijn al veel horecaondernemers die u voorgingen. Veel zijn met een testperiode van 1 maand gestart om te ervaren hoeveel rust het op de werkvloer gaf. De meest gehoorde opmerking na deze twee weken was: "Het restaurant was voller en er was meer werkplezier en focus". Ook testen of onze telefoondienst voor Horeca iets voor u is? Start 1 maand gratis en geheel vrijblijvend door het formulier op deze pagina in te vullen.

Info over telefoondienst voor horeca

Wilt u het voordeel ervaren van onze telefoondienst voor horeca? Wij bieden u de mogelijkheid onze dienst 1 maand gratis en vrijblijvend uit te testen. Wij kunnen al binnen een uur operationeel zijn voor uw restaurant, bistro, hotel of café.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Telefoondienst-Horeca