Marketing bedrijven

Grote advertentiebudgetten, maar ook strategische sessies en overleggen. Het zal u als marketing bedrijf niet vreemd voorkomen. Het gebeurt vaak dat u in overleg bent met de klanten of met uw marketing team. Hoe zorgt u voor optimale bereikbaarheid voor uw klanten wanneer u in overleg bent? Dat is waar de flexibele telefoondienst voor marketing bedrijven van Bofa Telefoondienst om de hoek komt kijken. Wij nemen de telefoon voor u aan wanneer het u even niet uitkomt.

Pak uw focus & ga voor kwaliteit

Een nieuwe strategie of een plan uitdenken kost tijd, maar vooral focus. Hierbij is het niet fijn om steeds van context te switchen. Daarom is het zo fijn om een telefoondienst voor marketing bedrijven in te schakelen. U schakelt eenvoudig de telefoon naar ons door op momenten dat u probeert de focus te pakken en wij zullen zorgen dat u geïnformeerd wordt over de klanten die u in de tussentijd gebeld hebben.

Simpele vragen afvangen via script

Wellicht kunt u ze al dromen... de simpele vragen die sommige klanten stellen waar u een standaard antwoord op heeft. Verwerk deze vragen en antwoorden in ons script en onze getrainde telefonisten zullen uw telefoon aannemen en deze vragen voor u beantwoorden.

Kwaliteit & deskundigheid

Als marketing bedrijf weet u als geen ander hoe u een product of dienst op de markt lanceert, daar ligt u kracht. Wees zo slim om alle randzaken uit te besteden aan de partij die gespecialiseerd hierin is. Onze secretaresses op afstand en telefonisten staan klaar om uw telefoon aan te nemen. Heeft u een eigen receptionist / telefonist? Ook dan zijn wij dé ideale aanvulling op uw team. Met onze achtervang telefoondienst kunnen wij namelijk de overflow van de receptionist / telefonist waarnemen. Met als gevolg dat uw klant hogere kwaliteit & bereikbaarheid krijgt.

Vraag direct een offerte aan

Wij ondersteunen u graag met onze telefoondienst voor marketing bedrijven. Bij ons mag u gratis en vrijblijvend 1 maand uittesten. Daarna doen wij u een vrijblijvend voorstel passend bij uw bedrijf.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Telefoondienst voor marketing bedrijven