Referenties

Onze klanten vertellen het volgende over ons.

Bofa Telefoondienst
Uitstekend
4.7
Gebaseerd op 35 recensies
review us on
Michel Fermont
Vriendelijke medewerkers. Prettig bedrijf om me samen te werken voor een goede telefonische bereikbaarheid.
Response from the owner: Beste Michel, Super fijn om te horen dat onze samenwerking gewaardeerd wordt. Wij vinden het ook heel fijn om voor jullie bedrijf te morgen werken. Heel erg bedankt voor het delen van deze mooie review.
Stefan van Rossum
Altijd goed, op tijd en meedenkend!
Thom010 TT
Response from the owner: Bedankt voor de mooie beoordeling. Heeft u wellicht nog een toelichting waarom u ons 5* geeft? Namens het team van Bofa alvast bedankt.
Nikki van Berkel
Voor onze organisatie de ideale oplossing om de telefoon door te schakelen naar Bofa Telefoondienst. Communicatie met Bofa verloopt altijd zeer prettig.
Response from the owner: Bedankt voor deze mooie review! Wij vinden het erg fijn dat jullie voor ons gekozen hebben en dat de dienst naar wens is. Wij hopen dat wij nog lang met jullie mogen samenwerken.
Dennis Verheijke
Bofa Telefoondienst is echt een uitkomst, zeer professioneel, accuraat meer dan prima samenwerking
Response from the owner: Bedankt voor deze mooie review! Wij vinden het erg fijn dat jullie voor ons gekozen hebben en dat de dienst naar wens is. Wij hopen dat wij nog lang met jullie mogen samenwerken.
Joppe van der Poel
al jaren zijn wij zeer tevreden over de dienstverlening
Davy Molhoek
Al vele jaren staan ze op professionele wijze onze klanten te woord.
Yannick Osselaer
Bijzonder tevreden over deze dienst
Egbert van der Ven
Wij werken inmiddels al jaren met Bofa Telefoondienst. Het is een prettige organisatie die haar taken als telefoondienst professioneel uitvoert.
Greetje Koertshuis
VSN Verhuizingen
Bofa neemt voor ons onze telefoontjes aan buiten sluitingstijd. Fijne telefoondienst, goede service!
Response from the owner: Bedankt voor deze mooie review! Wij vinden het fijn om voor jullie te mogen werken.
Theo Lucas
Een goed en betrouwbaar bedrijf die er voor zorgen dat je altijd bereikbaar bent , op een vriendelijke en zakelijk manier.
Serge Elemans
Sinds enige tijd klant en zeer tevreden. Professionele notities, doorschakelen bij spoed, Engelssprekende klanten worden ook perfect te woord gestaan.. Hadden we eerder moeten doen!
denis vekemans
Warren Trompert
Emiel Lohr
Prima dienst, wij maken er al geruime tijd gebruik van en de telefoon wordt altijd keurig beantwoord.
Wendy Arts
Wij werken graag met Bofa samen. Een betrouwbaar en accuraat werkend bedrijf. Met vriendelijke groet, Nederlandse Huisbeveiliging BV
Annette Veenema
Ik maak nu al enige jaren gebruik van Bofa en ik ben erg tevreden. Ik heb geen enkele klacht ontvangen in die periode dat mijn cliënten niet voldoende geholpen zouden zijn. Het is niet altijd de makkelijkste doelgroep en ook hier weten de medewerkers van Bofa prima mee om te gaan.
Response from the owner: Beste Annette, bedankt voor je mooie review. Wij vinden het erg leuk en uitdagend om jou en je klanten te helpen. Bedankt voor je vertrouwen en wij hopen dat wij je nog lange tijd mogen ondersteunen met je mooie bedrijf.
Saray Kehrens
Ons kantoor Kehrens Snoeks Advocaten te Best maakt gebruik van Bofa als onze eigen secretaresses (of wij) de telefoon niet kunnen beantwoorden. De telefoonnotities zijn voor ons duidelijk en onze klanten worden netjes te woord gestaan.
Dick Oosthoek
Uitermate tevreden. Staan onze deelnemers keurig te woord en daardoor kunnen wij een TOP dienstverlening geven.
Twan van de Ven
Joost Kingma
Ik gebruik Bofa Telefoondienst al jaren als ingang van mijn bedrijf (DataClip BV). Ik ben zeet tevreden over hun dienstverlening. Ze hebben de tijd genomen om zich te verdiepen in DataClip, zodat klanten bij telefonisch contact ook het gevoel hebben dat ze met een medewerker van DataClip te maken hebben. Een aanrader!!
Annick de Groot
Professioneel bedrijf die vaak het werk uit handen neemt, wanneer alle telefoonlijnen in gesprek zijn krijgen onze consumenten toch gewoon iemand aan de telefoon en worden er op nette manier terugbelnotities direct naar ons toegestuurd. Dit is binnen 3 minuten na de gemiste oproep.
Response from the owner: Dank je wel voor deze mooie review Annick. Fijn dat onze dienstverlening als positief en ontzorgend ervaren wordt. Wij hopen dat wij jullie nog lang mogen ondersteunen met jullie mooie onderneming.
Info Fysio Engelen
Als we zelf niet in de gelegenheid zijn om de telefoon op te nemen, worden mensen keurig te woord gestaan door BOFA telefoondienst. De meeste cliënten vinden dat veel prettiger dan een antwoordapparaat. BOFA geeft altijd keurige berichten aan ons door met de benodigde informatie. Welke informatie we willen is door ons zelf aangegeven.
Joost Schretlen
wesley koning
Pd Pd
Response from the owner: Bedankt voor de beoordeling. Kan je wellicht ook delen waardoor je ons deze beoordeling geeft?