Loodgieter telefoondienst

Samen met u stellen wij een telefoonscript op. Hierdoor kan onze telefonist de bellende klant vaak al met een eerste advies helpen. Denk aan het dichtdraaien van een hoofdkraan. Vervolgens kan onze telefonist direct een terugbelverzoek dan wel agenda afspraak voor u maken zodat u binnen uw werktijden het lekkageprobleem kunt verhelpen. En dat dus allemaal terwijl u geniet van u welverdiende vrije tijd.

Afspraken voor u ingepland

Al die adminstratie en het plannen van afspraken, dat is niet waar de meeste loodgieters blij van worden. Juist daarom zijn er veel loodgieters die onze telefoondienst voor Loodgieters zo waarderen. Wij nemen niet alleen uw telefoon voor u aan, wij kunnen ook nog uw agenda beheren zodat u gewoon uw werk kunt doen zonder gestoord te worden.

Eindelijk tijd voor uzelf

Als ondernemer staan wij nooit 'uit'. Daarbij heeft u als loodgieter een beroep gekozen waarbij de bereikbaarheid essentieel is voor de kwaliteit van uw dienstverlening. Door onze telefoonservice in te schakelen kunt u eindelijk uw vrije tijd weer terug claimen. U start bij ons altijd 1 maand gratis en geheel vrijblijvend zodat u deze rust kunt ervaren.

U bepaalt de reactie

Wij zijn geen loodgieter en kunnen voor u niet de protocollen bepalen. Maar wij begeleiden u wel in het maken van deze telefoon protocollen. Er zijn wellicht tips die onze telefonisten met uw bellende klanten kunnen delen. Zij kunnen ervoor zorgen dat u gewoon van uw weekend kan genieten, terwijl de klant geen ongemakken heeft. Zodra uw werkweek weer start kunt u de problemen bij uw klanten verhelpen.

Kies net al veel andere loodgieters voor onze dienst

Loodgieters willen service geven aan hun klanten, maar gestoord worden in uw vrije tijd is niet iets wat u ambieert. Juist daarom kiezen steeds meer loodgieters voor onze telefoondienst. Twijfelt u aan het voordeel? Niet nodig, want u mag gratis en vrijblijvend 1 maand onze dienst uitproberen. Vul het formulier op deze pagina in en wij nemen snel contact met u op.

Info over telefoondienst voor loodgieters

Wilt u het voordeel ervaren van onze telefoondienst voor loodgieters? Wij bieden u de mogelijkheid onze dienst 1 maand gratis en vrijblijvend uit te testen. Wij kunnen al binnen een uur operationeel zijn voor uw loodgietersbedrijf.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Telefoondienst Loodgieters