Agendabeheer door uw secretaresse op afstand

Ons telesecretariaat werkt reeds voor een divers aantal bedrijven. Zij nemen de telefoons aan én plannen in agenda's van onder andere:

Deze ondernemers hebben vaak afspraken of zijn niet in de gelegenheid om de telefoon aan te nemen. Tóch is het belangrijk om de inkomende gesprekken te beantwoorden en in veel gevallen een afspraak te maken. Onze ervaren tele-secretaresses leren uw agendasysteem kennen en zullen zorgen voor professionele aanname van uw telefoon. Daarnaast zullen zij op efficiënte wijze uw agenda inplannen met de afspraken en reserveringen.

Hoe werkt extern agendabeheer?

Wij werken via uw webagenda. Samen met u maken wij protocollen en afspraken. U geeft aan welke dagen en tijden u beschikbaar bent voor de afspraken en uw secretaresse op afstand zal de afspraken efficiënt en netjes in uw agenda zetten. Hierbij houdt zij zelfs rekening met reisafstanden en voorbereidingstijden.

Secretaresse op afstand

Lang niet altijd is er voldoende werk om een secretaresse in dienst te nemen. Juist dan is het telesecretariaat van Bofa Telefoondienst voor u een uitkomst. Maar wij fungeren ook graag als achtervang/ondersteuning van uw telefonist/secretaresse. In geval van overflow, vakanties etc. kunnen wij uw bedrijf flexibel ondersteunen waardoor de personeelstevredenheid binnen uw bedrijf gegarandeerd zal stijgen. Wij zijn uw flexibele secretaresses op afstand.

Uiteraard wilt u als advocatenkantoor professioneel overkomen en dus zijn onze telefonistes zeer professioneel en discreet in telefoonbeantwoording.
De beller zal dan ook in de veronderstelling zijn met een medewerker van uw kantoor te spreken.

Vraag meer informatie aan

Wilt u het gemak ervaren van een secretaresse op afstand? Neem contact met ons op! En ontvang de eerste maand maar liefst 50% korting!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Efficiëntere agenda