Een professionele telefoondienst service

Onze telefoondiensten service is al ruim 20 jaar een van de toonaangevende bedrijven op dit gebied. Denk aan:

Wanneer kwaliteit belangrijk is

Bij Bofa Telefoondienst werken alleen getrainde telefonisten. Iedereen die bij ons werkt heeft een uitgebreide gesprekstraining gehad en weet een negatieve beller gerust te stellen. Wij kiezen voor kwaliteit die uw klanten zullen horen en waarmee u uw bedrijf professioneel op de kaart kunt zetten.

Onze telefonisten zijn allemaal reeds lange tijd bij ons in dienst. Hoge personeelstevredenheid is bij ons normaal waardoor uw bedrijf vaste stemmen aan de telefoon heeft. Het zijn ware kameleons en uw bellende klanten zullen in de veronderstelling zijn dat ze met uw eigen personeel spreken.

Geen opzegtermijn

Voor de meest betrouwbare telefoondiensten services bent u bij Bofa Telefoondiensten aan het juiste adres. Wij zijn een zeer flexibel bedrijf, waar u geen opzegtermijn heeft. Wij zorgen voor vriendelijke en professionele telefoonbeantwoording, waarbij u niet bang hoeft te zijn voor stress. We kunnen voor u alleen de contactinformatie opnemen, maar ook verder gaan in de gesprekken die wij voor u voeren. U heeft daarbij de mogelijkheid om eens twee weken onze diensten uit te proberen.

Vraag direct een offerte aan

Staat uw type bedrijf er niet tussen? Maar overweegt u wel een telefoondienst in de arm te nemen? Twijfel niet langer en test het eenvoudig en gratis en vrijblijvend 2 weken uit.

Binnen een uur is ons telefoonteam operationeel voor uw bedrijf.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Telefoondienst service