Uw secretaresse op afstand

Het aannemen van een secretaresse kan erg duur zijn en u heeft alsnog te maken met administratie rondom lonen, vakanties en ziekte. Met de telefoondienst voor makelaars van Bofa kunt u ook een secretaresse op afstand inschakelen. Onze telefonistes kunnen namelijk ook uw agenda beheren en de telefonistes zijn ook getraind in Realworks!

Hierdoor kunnen onze professionele telefonistes niet alleen uw oproepen beantwoorden. Zij kunnen u ook ontzorgen met het inplannen van bezichtigingen en gesprekken met nieuwe klanten.

U bepaalt zelf hoe u de telefoondienst inricht

Wij zorgen dat u zelf de regie houdt over uw agenda en telefoonbeantwoording. Wanneer u zelf de telefoon wilt en kunt beantwoorden kunt u dit eenvoudig en snel uitschakelen en weer inschakelen wanneer dit niet goed uitkomt. Zo heeft u zelf de regie, maar heeft u geen gemiste gesprekken en geen onderbroken bezichtigingen meer. U bepaalt zelf wanneer u terugbelt.

Test het 1 maand gratis uit

Onze telefoondienst kan snel en binnen een uur operationeel zijn. Daarbij bieden wij u de unieke mogelijkheid om onze telefoondienst voor makelaars 1 maand gratis en vrijblijvend uit te testen. Zo kunt u de voordelen van de telefoondienst voor makelaars ontdekken.

Vergroot uw klantenservice en tevredenheid

Of het nu gaat om de verkoop van een woning of de aankoop van een woning, als makelaar bent u altijd bezig met communiceren met uw klanten. Daarbij wil u niet gestoord worden omdat dit de aandacht voor uw klant vermindert. Met onze telefoondienst kunt u eenvoudig uw klantenservice voor nieuwe & bestaande klanten vergroten. Een logisch gevolg is dat uw klanten meer tevreden zijn met uw dienst en u als makelaar zullen aanbevelen bij andere woningverkopers en woningkopers.

Veel makelaars hebben deze stap al gezet

Natuurlijk wilt u graag die hoge klanttevredenheid en service. En u bent niet de enige. In heel Nederland hebben wij reeds makelaars waarvoor wij de inkomende gesprekken afhandelen wanneer het hen niet uitkomt. Zij schakelen eenvoudig de telefoon naar onze ervaren telefonisten door wanneer ze in afspraak zijn.

Zo ook Maarten & Martine Trouwborst van Woongeluk Makelaardij. Zij zeggen over ons: "Al onze klanten worden snel en zeer kundig te woord gestaan!"

Info over telefoondienst voor makelaars

Is een telefoondienst voor makelaars iets voor u? Wij bieden u de mogelijkheid onze dienst 1 maand gratis en vrijblijvend uit te testen. Wij kunnen al binnen een uur operationeel zijn voor uw makelaarskantoor.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Makelaar telefoondienst