Kappers

Wanneer u een kapper bent zult u het herkennen... afspraken over wie wanneer de telefoon aanneemt. Zeker als er een uitgebreide knip & kleurafspraak gemaakt is waar de aandacht bij nodig is zit je niet te wachten op het aannemen van de telefoon. Wat als wij u vertellen dat u zelf de telefoon helemaal niet hoeft aan te nemen, maar dat dit goedkoper & efficiënter kan?

Onze telefonisten helpen u graag

Onze telefonisten helpen u graag bij het beantwoorden van de inkomende gesprekken én kunnen tevens in uw digitale agendasysteem de afspraken noteren. Zo loopt u nooit omzet en klanten mis.

Een volle agenda voor kappers

Wanneer uw klant naar de kapper wil én snel geholpen wil worden is het belangrijk dat u de telefoon aanneemt. Zeker voor nieuwe klanten, want neemt u niet op? Dan gaan ze naar een andere kapper. Met het inschakelen van onze telefoondienst worden deze klanten snel te woord gestaan én is hun afspraak snel ingepland. U zult het merken aan uw volle agenda en meer omzet.

Meer tevredenheid onder personeel

Het is én blijft een discussie onder kappers. Want het aannemen van de telefoon is gewoonweg niet handig terwijl er een klant geknipt wordt. Zij moeten daarna weer kijken waar ze gebleven waren met als gevolg dat er meer tijd nodig is per knipafspraak. Door de storende inkomende gesprekken uit te besteden kan je personeel efficiënter werken én kunnen ze in kortere tijd meer klanten knippen. Daarnaast zal uw personeel meer tevreden zijn omdat zij datgene doen waar ze blij van worden. Het creëren van de mooiste coupe voor de klant.

Vraag direct een offerte aan

Ervaren wat de rust van een telefoondienst voor kappers voor uw bedrijf kan betekenen? Bij ons mag u gratis en vrijblijvend 1 maand uittesten. Daarna doen wij u een vrijblijvend voorstel passend bij uw bedrijf.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Telefoondienst voor kappers