Antwoordservice

Bent u voor uw bedrijf op zoek naar een professionele antwoordservice? Heeft u een bedrijf dat veel door klanten en relaties wordt gebeld, maar heeft u zelf niet de mensen in dienst die dit volume af kunnen handelen? In deze gevallen raden wij u aan om gewoon even een kijkje te komen nemen op onze website.

Bij Bofa Telefoondienst vindt u namelijk mensen die als geen ander weten hoe een telefoontje afgehandeld moet worden. Wij schrijven niet alleen het nummer op van de persoon die u heeft gebeld, maar kunnen hier ook aanvullende handelingen bij verrichten. U kunt hierbij uiteraard zelf aangeven hoe ver u wilt dat dit gaat.

De beste antwoord service van Nederland

Als u op zoek bent naar een bedrijf dat antwoordservices aanbiedt voor bedrijven in Nederland, neem dan vandaag nog even contact op met Bofa Telefoonservice. Ons bedrijf heeft mensen in dienst die weten hoe een telefoongesprek gevoerd moet worden. Onze dienst biedt niet alleen de hoogste kwaliteit, maar ook de beste service.

Zo zijn wij bijvoorbeeld ook inzetbaar op zaterdag, is een abonnement bij ons 100 procent flexibel en heeft u bij ons te maken met een vriendelijke, professionele telefoniste. Dankzij ons heeft u geen telefoonstress en hoeft u er ook niet bang meer voor te zijn dat u een telefoontje mis gaat lopen.

Meer weten over onze antwoordservices?

Als u interesse heeft om met ons bedrijf in zee te gaan, dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen op onze website. Wij bieden u namelijk een antwoordservice van het hoogste niveau. U kunt ons twee weken geheel gratis uitproberen, maar het is ook mogelijk om onze antwoord service een maand uit te proberen op basis van No Cure No Pay. Wilt u hier meer over weten? Dan kunt u natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen. We vertellen u dan graag meer over onze diensten en wat wij voor u kunnen betekenen.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u een advocatenkantoor? En wilt u de telefoondienst voor advocaten graag uittesten? Wij bieden u de mogelijkheid onze dienst 2 weken gratis en vrijblijvend uit te testen zodat u ook overtuigd raakt van alle voordelen.

Binnen een uur is ons telefoonteam operationeel voor uw advocatenkantoor.

formulier komt hier

antwoordservice