Een efficiëntere agenda met agendabeheer… zo eenvoudig is het!

Kent u het probleem? U bent veel onderweg en uw klant belt om een afspraak te maken. Echter zit u in de auto en kunt niet snel bekijken wanneer u een plekje vrij heeft in de agenda. Vervolgens probeert u tevergeefs deze klant terug te bellen, maar deze is niet bereikbaar. Met het agendabeheer van Bofa Telefoondienst zult u deze problemen niet snel weer ervaren. Wanneer u niet in de gelegenheid bent uw telefoontjes te beantwoorden en afspraken in te plannen, schakelt u de telefoon door naar uw telefonist op afstand. Zij plant altijd effectief in zodat u een efficiëntere agenda heeft. Wilt u altijd uw telefoon laten aannemen dan is dit uiteraard ook mogelijk. Zo kunt u de focus houden bij uw eigenlijke werkzaamheden.

Een goedkoop alternatief voor een eigen secretaresse

Het aannemen van personeel kan veel zorgen met zich mee brengen. Hoe vangt u namelijk vakanties en ziekte op? Maar ook heeft u nu wel voldoende werk om uw secretaresse of Persoonlijke assistent aan het werk te houden? Heeft u de behoefte aan ondersteuning en een secretaresse op afstand? Wilt u uw agenda professioneel laten beheren en efficiënt laten inplannen? Kies dan voor het agendabeheer van Bofa Telefoondienst. Onze getrainde secretaresses op afstand zullen een verlengstuk van uw werkzaamheden zijn en zullen u ontzorgen in de dagelijkse gang van zaken. Is er even geen werk? Dan betaalt u ook niet. Met onze agendabeheer heeft u eigenlijk een goedkoop alternatief voor een eigen secretaresse binnen handbereik.

Agendabeheer en dienstverlening op maat

Onze secretaresses voelen zich echt onderdeel van uw bedrijf. Zij zullen zich verdiepen in uw dienstverlening en producten en uw klanten zullen altijd het gevoel hebben dat ze een echte medewerker aan de lijn hebben. Wist u dat wij bij Bofa Telefoondienst altijd met u meedenken en zelfs dienstverlening op maat kunnen aanbieden? Wilt u bijvoorbeeld dat uw secretaresse op afstand ook zelf gaat bellen om afspraken te maken? Dan is dit in overleg mogelijk. Hiervoor zijn geen vaste tarieven, maar wij zullen samen met u kijken hoe wij deze dienst op maat voor u kunnen leveren.

Onze diensten uitproberen?

Wij begrijpen heel goed dat de eerste stap naar het activeren van een telefoondienst erg spannend is. Om die reden hebben wij ervoor gekozen een 2 weken proefperiode voor onze telefoondienst te activeren. U start als nieuwe klant altijd met deze gratis proefperiode. In deze periode ontdekken wij samen hoeveel telefoontjes wij voor u aannemen. Vervolgens geven wij op basis van deze proefperiode een advies over het beste contract dat bij uw behoefte past. Ook voor agendabeheer maken wij graag met u afspraken over de proefperiode. Zo kunt u eenvoudig ontdekken hoe wij u kunnen ontlasten in uw dagelijkse bedrijfsvoering. Vraag direct nog een vrijblijvende offerte aan en start vandaag nog met uw proefperiode. Laat u overtuigen van de meerwaarde van onze diensten voor uw bedrijf.