Tip 1 - Kies voor kwaliteit

De eerste en meest belangrijke tip, ga niet blind af op alleen prijs, maar kies voor kwaliteit. Daarom geven wij eigenlijk altijd te tip in het opstartproces zelf te bellen met verschillende bedrijven. Noteer de gemiddelde wachttijd bij ieder bedrijf. Hoe vaak is de telefoon over gegaan voor er werd opgenomen. Onze belofte is dat wij altijd binnen 5 x de telefoon aannemen. Ieder bedrijf waar u langer moet wachten kunt u van uw lijstje afstrepen.

Tip 2 - Kijk goed naar de prijsbeloftes

Er zijn heel wat bedrijven die op het eerste oog scherpe prijzen bieden. Echter betaal je bijvoorbeeld voor gesprekken van maximaal 90 seconden en betaalt u daarboven prijs per seconde. Daarnaast zijn er ook bedrijven die de hoofdprijs vragen voor gesprekken van bijvoorbeeld 5 minuten. Bij Bofa Telefoondienst weten wij uit ervaring dat voor een goed gesprek een gemiddelde tijd van 3 minuten gerekend kan worden. Daarom is onze prijs per gesprek altijd per 3 minuten. Hiermee bent u gegarandeerd van kwaliteit voor uw bellende klanten. Wij raffelen de gesprekken met uw klanten nooit af.

Tip 3 - Lees de voorwaarden

Zoek altijd naar de voorwaarden van telefoondiensten. Zo is het voor u fijn om te weten of er een opzegtermijn is of wellicht het kosteloos veranderen van het type abonnement. Bij Bofa geloven wij heilig in een flexibele samenwerking. Zo kunt u kosteloos uw abonnement op- & afschalen én kunt u uw abonnement dagelijks opzeggen.

Tip 4 - Start met testen

Na het uitwerken van alle voor- en nadelen per telefoondienst is het ook gewoon een kwestie van testen. Omdat wij u graag de kans geven om onze dienst uit te testen bieden wij de mogelijkheid om 1 maand gratis en geheel vrijblijvend te starten met onze dienstverlening. Na deze maand zit u nergens aan vast en doen wij u een vrijblijvend voorstel hoe wij u ook na deze maand kunnen ondersteunen.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze telefoondienst? Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op. Sneller starten? Dan kunt u ons het beste bellen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bofa Telefoondienst voor bedrijven